Cradle to cradle

Bijdragen aan ecosysteem

Innovatie

Voor een betere oplossing

Kwaliteit

Getest door vakspecialisten

Fiets/Wandelroutes

Fiets en wandelroutes

Fiets en wandelroutes zijn bij uitstek geschikt om een natuurgebied of stad te verkennen. VERHEES Products  is specialist in het bewegwijzeren van routenetwerken. De borden zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten de bebouwde kom worden toegepast. VERHEES Products is in staat u volledig te ontzorgen en biedt een totaalpakket bestaande uit: ontwerpen, produceren en plaatsen van de borden. Wij hebben diverse wandel-, auto- en fietsroutes geleverd aan bijvoorbeeld Het Groene Woud, VVV Noordoost Brabant, provincie Limburg en Noord-Holland. VERHEES Products heeft verschillende oplossingen om uw fietsroutes in te richten.

De DOR borden (dubbel omgezette rand) worden gebruikt binnen de bebouwde kom en in onoverzichtelijk situaties buiten de bebouwde kom. Deze borden worden bevestigd aan flespalen of lantaarnpalen. De meeste voorkomende maten zijn:

 • Vermelding 1 knooppunt 30 x 38 cm
 • Vermelding 2 knooppunten 30 x 38 cm
 • Vermelding 3 knooppunten 30 x 55 cm
  Andere maten kunnen wij uiteraard ook voor u produceren.

Ook het onderscheiden van meer knooppunten door middel van kleuren behoort tot de mogelijkheden.

We kennen vlakke borden welke zijn gemaakt van kunststof of aluminium. Deze kleine borden worden gemonteerd op bermplanken of bermpalen, in een passende uitsparing. Bermplanken of bermpalen worden gebruikt bij overzichtelijke situaties buiten de bebouwde kom. Met een bermplank kunt u van twee kanten de juiste richting bewegwijzeren en met de bermpaal vier verschillende kanten op. Afmeting bermplank: 180 x 17 x4 cm Afmeting bermpaal: 150 x 19 x 19 cm

 • Vermelding 1 knooppunt 14,8 x 19,8 cm
 • Vermelding 2 knooppunten 14,8 x 29,8 cm
 • Vermelding 3 knooppunten 14,8 x 39,8 cm
  Andere maten kunnen wij uiteraard ook voor u produceren.
 • Maatwerk geen probleem

Naast de rechthoekige borden kennen we de octagonaal borden. Deze worden toegepast voor bijvoorbeeld autoroutes, kanoroutes en wandelroutes.

Op belangrijke knooppunten staat een informatieportaal met een overzichtskaart. VERHEES products levert hiervoor portalen van kunststof, aluminium of hout. Tevens maken wij graag voor u portalen op maat in onze eigen werkplaats.

X