Cradle to cradle

Bijdragen aan ecosysteem

Innovatie

Voor een betere oplossing

Kwaliteit

Getest door vakspecialisten

Maatwerk

Maatwerk werkwijze

Buurten, wijken, dorpen en steden, parken en landschappen hebben hun eigen kenmerk en identiteit. Goede landschappelijke inrichting en stedenbouw benadrukken dit niet alleen, maar zorgen voor opwaardering door iets extra’s toe te voegen. VERHEES Products helpt u daarmee. Samen met u geven we de openbare ruimte meerwaarde.

Helder stappenplan

Wie eigenheid en herkenbaarheid zegt, denkt niet aan uitwisselbare oplossingen. Het vraagt om maatwerk. Dat is dan ook precies wat u van VERHEES Products kunt verwachten. Daarbij gaan we te werk volgens een helder en overzichtelijk stappenplan. We verdiepen ons in uw vraag. Samen met u maken we de keuze voor verschillende oplossingen in maatwerk. We pakken het hele traject op van het begin tot en met het onderhoud.

Open en persoonlijk

U blijft continu op de hoogte van de stand van zaken. Van design en productie tot en met de plaatsing en het onderhoud. Het persoonlijke contact, de open communicatie en ons principe: ‘zeggen wat je doet, doen wat je zegt’ staan in voor het maatwerkresultaat dat u voor ogen hebt!

 

In zes stappen naar maatwerk met VERHEES Products

  1. Inventarisatie

Om welk project gaat het? Een plein, park, winkelstraat? Wat is het doel en wat zijn de randvoorwaarden? Starten we blanco of ligt er al een idee? Zo ja: gaat het om een eerste schets of is het ontwerp al tot in de details uitgewerkt? We bekijken de locatie, nemen de genoemde en andere aandachtspunten met u door en attenderen u, waar nodig, op aspecten die u misschien over het hoofd had gezien. Zo komen we eensgezind aan de start voor de volgende stap: het ontwerpen.

  1. Ontwerp

Op basis van onze gezamenlijke inventarisatie maken we meer ontwerpen voor u. Deze werken we uit in 3D, zodat u meteen een levensecht beeld krijgt. Aan elk ontwerp hangt meteen het kostenplaatje voor de productie. U kiest voor één van de ontwerpen. Vanzelfsprekend kunnen we een ontwerp aanpassen aan uw wensen. Na uw definitieve goedkeuring van het ontwerp en de productiekosten volgt stap drie: de engineering.

  1. Engineering

Onze constructietekenaars vertalen het ontwerp naar de productietekening. Het ontwerp wordt tot in de technische details uitgewerkt. Daarbij kijken we niet alleen hoe het product conform het ontwerp gemaakt kan worden, maar letten we ook kritisch op zaken als duurzaamheid, gebruiksgemak, comfort en hygiëne/onderhoud. De constructie en de detaillering worden hier zorgvuldig op afgestemd.

  1. Productie

Een groot aantal onderdelen voor onze producten maken we in eigen huis. Verder hebben we afspraken met vaste toeleveranciers in Nederland. De assemblage van onze producten doen we zelf. De beheersing en bewaking van het eindresultaat ligt hierdoor volledig bij ons.

  1. Plaatsing

VERHEES Products beschikt over een eigen plaatsingdienst. Dit gebeurt in principe door het team dat ook de assemblage verzorgt. Zij kennen immers het product het best. Bij grote projecten doen we voor plaatsing een beroep op derden. U als opdrachtgever hoeft nergens naar om te kijken. Wij organiseren en coördineren alles, inclusief de afspraak met de aannemer.

  1. Nazorg

Een openbare ruimte die beter functioneert, heeft tevreden gebruikers die zuinig zullen zijn op die omgeving. Park- en straatmeubilair moet geen zorg geven. Daarom zal er na plaatsing een inspectie komen samen met u of het geheel naar wens is. Mocht er na verloop van tijd, bij normaal gebruik, onverhoopt, toch een mankement aan het licht komen, dan verhelpen we dat zo snel mogelijk.

X