Cradle to cradle

Bijdragen aan ecosysteem

Innovatie

Voor een betere oplossing

Kwaliteit

Getest door vakspecialisten

Over ons

Verhees Products houdt zich voornamelijk bezig met producten uit gerecycled kunststof. Tevens leveren wij ook producten in hout en beton.

Wij produceren een mooi assortiment straatmeubilair , routepalen voor elke gewenste toeristische route , routeaanduidingen en pictogrammen.Daarnaast verrichten wij werkzaamheden die betrekking hebben op de inrichtingvan de openbare ruimte, plaatsen straatmeubilair en ook voor kleinere projectenkunt u bij ons terecht. Wij geven graag advies en spelen in op wensen van onzeklanten.

Via onze website willen wij u een indruk geven van onze producten die wij o.a. leverenaan gemeenten, landschapsbeheer, organisaties op gebied van toerisme, wegenbouw,recreatieparken en cultuurtechnische bedrijven

Cradle to cradle

VERHEES PRODUCTS wil van a tot z een actieve rol spelen in het recyclingproces en op die manier bijdragen aan het behoud van ons ecosysteem.

Ons productieproces is een schoolvoorbeeld van de cradle-to-cradle filosofie die wij hanteren. We gebruiken niet allen gerecyclede materialen, ook onze eindproducten van kunststof zijn opnieuw 100% recyclebaar. Met het gebruik van hoogwaardige grondstoffen kunnen wij producten van topkwaliteit maken en leveren. Onze grondstoffen bestaan voor 100% uit gerecycled plastic (PE en PP)

Kwaliteit

Onze producten zijn stuk voor stuk getest door vakspecialisten. Door de hoogstaande kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering, hebben wij vertrouwen in onze producten. Daarom bieden we altijd tien jaar garantie op onze producten.

Innovatie

Veel van onze nieuwe producten worden ontwikkeld van uit de vraag van de markt. Wij vertalen de wensen van de klant naar een product.  Daarom werken wij graag met u, de klant, samen naar een nog betere oplossing voor uw vraagstuk!

X