Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

BioPanel: milieuvriendelijk plaatmateriaal voor signing, bouw en meubels
100% plantaardig – CO2 neutraal* – Biodegradeerbaar  

 

Verkeersborden, straatnaamborden, informatiepanelen en reclameborden: vaak worden deze eyecatchers gemaakt van aluminium of van kunststoffen. Sterke materialen met mooie eigenschappen? Ja, zeker. Maar het klimaat confronteert ons steeds meer met de impact van overmatig en onnodig gebruik ervan. Daarom is het tijd voor milieuvriendelijke alternatieven. En die zijn er gelukkig! BioPanel is plantaardig, stevig én zorgt voor 99% minder CO2-uitstoot.

BioPanel is stevig plaatmateriaal en volledig gemaakt van snel hernieuwbare, plantaardige grondstoffen. Deze grondstoffen nemen tijdens hun groeicyclus grote hoeveelheden broeikasgassen op uit de lucht. Bovendien is voor de productie van BioPanel een relatief lage temperatuur nodig en dat bespaart weer energie. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat BioPanel plaatmateriaal vrijwel CO2-neutraal is!

 

Andere partijen gingen u al voor. Er zijn inmiddels al meer dan 13.000 borden van verschillende formaten en voor uiteenlopende doeleinden gemaakt. Maar de mogelijkheden van BioPanel gaan veel verder dan borden. Denk bijvoorbeeld aan gebruik in de bouw of in meubilair!

 

De voordelen op een rij:

-          100% plantaardig: gemaakt van snel hernieuwbare grondstoffen

-          stoot 99% minder CO2 uit dan conventionele materialen

-          sterk materiaal, relatief licht, binnen én buiten toepasbaar

-          bij signing voorzien van duurzame, PVC vrije printfolie

-          10 jaar garantie: de borden gaan lang mee!

-          recyclebaar én biodegradeerbaar; geen restafval dus

 

Klaar voor deze plantaardige panelen?
Wilt u meer weten over deze panelen, de mogelijkheden bespreken of een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag voor u aan de slag!

 

* Op basis van een LCA (Lifecycle Analysis) van een onafhankelijke partij blijkt dat BioPanel vrijwel CO2 neutraal is.

Buitengewoon compleet

Webdesign Applepie © Verhees Products