Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Social ondernemen

Samenwerking met Stichting De loods 040

Duurzaam ondernemen gaat verder dan alleen ‘groene’ producten leveren. Het gaat ook om mensen. Denk daarbij aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het vaste team, maar ook diegenen die om wat voor reden dan ook vastlopen in het reguliere arbeidsproces. Creatieve talenten die veel in hun mars hebben, maar nét dat extra beetje hulp nodig hebben. Deze mensen verwelkomt VERHEES PRODUCTS graag. En om dit kracht bij te zetten, gaan we samenwerken met Stichting De loods 040.

Deze stichting biedt ‘Arbeid & Activering’ aan voor mensen met een zorgindicatie of PGB. Ook bieden zij begeleiding aan mensen die vastlopen of dreigen vast te lopen binnen het arbeidsproces. Deze talenten krijgen werk aangeboden op maat. Van houtbewerken tot mozaïeken en van metaalbewerking tot sleutelen aan scooters. Ze kunnen zelfs leren tatoeëren! Samen met de deelnemer gaat Stichting De loods 040 op zoek naar interesses, kwaliteiten en persoonlijke mogelijkheden van de kandidaat. Op naar die leuke en leerzame baan, waar ze kunnen groeien!

Waardevolle samenwerking
Stichting De loods 040 werkt zoveel mogelijk samen met bedrijven in de regio. Organisaties, die sociaal ondernemen belangrijk vinden. VERHEES PRODUCTS is zo’n bedrijf. Samen bekijken we of er vrijwilligerswerk is of dat er werkplekken zijn voor de deelnemers. Voorwaarde is een veilige werkomgeving met een gemoedelijke sfeer, waar de medewerker zich thuis voelt. En dat is precies wat wij ze bij VERHEES PRODUCTS graag bieden. Wij geloven erin dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient!

Meer weten?
Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd of VERHEES PRODUCTS een werkplek voor jou heeft? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over Stichting De loods ? Kijk op www.stichtingdeloods040.nl.

Buitengewoon compleet

Webdesign Applepie © Verhees Products