Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Over ons

VERHEES PRODUCTS. Inrichting van openbare ruimte.

Het (her)inrichten van de openbare ruimte vraagt om deskundige en betrokken partners die duurzaamheid en functionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Elke leefomgeving wint aan waarde als de gebruiker en gebruiksvriendelijkheid centraal staan bij de inrichting. Dat begint bij de eerste plannen en de vertaling naar leefbaarheid, functionaliteit, vormgeving en materiaalgebruik.

Voor de ontwikkeling en productie van een uitgebreid assortiment straatmeubilair is duurzaamheid het uitgangspunt. Onze cradle-to-cradle filosofie is en blijft uitgangspunt. Wij gebruiken niet alleen gerecyclede materialen, ook onze eindproducten van kunststof zijn opnieuw recyclebaar. Met het gebruik van hoogwaardige grondstoffen kunnen wij producten van topkwaliteit maken en leveren met een jarenlange levenscyclus.

Samen geven we iedere openbare ruimte een eigen identiteit. En creëren we meerwaarde met maatwerk. Dankzij een helder stappenplan – van advies, productontwikkeling/productie, plaatsing tot nazorg – houden we grip op het gehele proces; van idee tot realisatie.

Alle producten en oplossingen worden gemaakt van gerecycled kunststof, gecertificeerd hout, onderhoudsvrij beton en metalen. Verenigd in een bijzonder breed assortiment bieden we zo voor elke ruimte de best passende oplossing.

VERHEES PRODUCTS. Buitengewoon compleet.

Kwaliteit

Onze producten zijn stuk voor stuk getest door vakspecialisten. Door de hoogstaande kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering, hebben wij vertrouwen in onze producten. Daarom bieden we altijd tien jaar garantie.

Cradle to cradle

VERHEES PRODUCTS wil van a tot z een actieve rol spelen in het recyclingproces en op die manier bijdragen aan het behoud van ons ecosysteem. Ons productieproces is een schoolvoorbeeld van de cradle-to-cradle filosofie die wij hanteren. We gebruiken niet alleen gerecyclede materialen, ook onze eindproducten van kunststof zijn opnieuw 100% recyclebaar. Met het gebruik van hoogwaardige grondstoffen kunnen wij producten van topkwaliteit maken en leveren. Onze grondstoffen bestaan voor 100% uit gerecycled plastic (PE en PP).

Innovatie

Veel van onze nieuwe producten worden ontwikkeld vanuit de vraag van de markt. Wij vertalen de wensen van de klant naar een product.  Daarom werken wij graag met u, de klant, samen naar een nog betere oplossing voor uw vraagstuk!

Buitengewoon compleet

Webdesign Applepie © Verhees Products