Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Garantie en retour

Bedrijfsgegevens VERHEES PRODUCTS


Retourneren

U hebt het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn tevens voor uw rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@verheesproducts.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Om administratieve redenen gebeurt dit altijd naar het rekeningnummer waar vandaan het oorspronkelijke bedrag is overgemaakt.


Uitzonderingen retourneren

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave  van redenen de overeenkomst te herroepen, tenzij uw opdracht voor u op maat gemaakte / gezaagde of anderszins bewerkte goederen bevat. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van levering.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitvoering van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.


Garantie

Op alle artikelen van VERHEES PRODUCTS zit standaard 3 jaar garantie, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. (Sommige leveranciers bieden een langere garantietermijn dan de wettelijke EU normen.) Meer informatie over de garantiebepalingen vind u terug in onze Algemene Voorwaarden.


Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan betreffende deze order, exclusiefleveringskosten, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons retour. U dient er zorg voor te dragen dat de aan ons verstrekte gegevens correct zijn.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anders heeft ingestemd. In ieder geval zullen u voor een dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

U dient zelf zorg te dragen voor het degelijk verpakken en retour sturen van de goederen. Indien u dit niet zelf kunt organiseren, kunnen wij u hierbij behulpzaam zijn. Enige hieruit voortvloeiende kosten worden aan u in rekening gebracht. Dit gebeurt binnen een termijn van maximaal 30 dagen na het in ontvangst nemen van uw retournering.

Buitengewoon compleet

Webdesign Applepie © Verhees Products