Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Veelgestelde vragen

Stuur een mail en wij gaan voor u aan de slag. Het kan zijn dat we het product op voorraad hebben liggen of dat we het u kunnen aanbieden. Daarnaast kunnen we u advies geven wat u het beste kan doen.

VERHEES PRODUCTS verkoopt artikelen in handelsmaten, maar wij kunnen desgewenst ook de producten voor u afkorten en bewerken naar wens. U kunt bij ons ook een offerte aanvragen. Dan rekenen we deze voor u om naar de gewenste artikelen in de voor u voordeligste maatvoering. Zaagkosten of bewerkingskosten worden apart berekend.

Wij kunnen zeer veel bewerkingen in onze eigen machinale werkplaats realiseren. Hierdoor kunnen wij kunststof, hout en metaal bewerken. Vraag naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

VERHEES PRODUCTS levert ook aan consumenten. Bij ons op de website zijn wel alle prijzen exclusief BTW, omdat de prijzen zijn afgestemd op de zakelijke markt. U kunt ook altijd eerst een offerte opvragen.

VERHEES PRODUCTS levert ook aan consumenten in België. Bij ons op de website zijn wel alle prijzen exclusief BTW, omdat de prijzen zijn afgestemd op de zakelijke markt. U kunt ook altijd eerst een offerte opvragen.

Ja u kunt uw producten bij ons afhalen tijdens kantooruren. Het is wel raadzaam om van te voren een tijdspad aan te geven. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te betalen met pin.

Nee, helaas niet. Wij hebben wel veel producten o[ voorraad staan. Wanneer we het product op voorraad hebben, worden ze binnen 48 uur uitgeleverd, m.u.v. feestdagen. Dit gebeurt door onze transporteur. Als u uw product snel in huis wil hebben, is het raadzaam eerst even telefonisch contact op te nemen. Maatwerk of meubilair wordt pas na bestelling geassembleerd. Hier hebben wij, afhankelijk van het product, een paar werkdagen voor nodig. Sommige producten hebben 6 tot 8 weken nodig als ze nog in bepaalde kleur gecoat moeten worden of als ze op bestelling moeten worden geproduceerd door de fabrikant.

Hiervoor kunt u contact opnemen met ons verkoop team via info@verheesproducts.nl

                       UITZETTINGS-TABEL

   max. UITZETTING die kan optreden per lopende meter
              
(de KRIMP is ook aangegeven ter info)
         voor de volgende installatietemperaturen:

0° C 5° C 10° C 15° C 20° C 25° C 30° C 35° C 40° C

+ 5 mm
(- 2 mm)

+ 4,5 mm
(- 2,5 mm)

+ 4 mm
(- 3 mm)
+ 3,5 mm
(- 3,5 mm)

+ 3 mm
(- 4 mm)

+ 2,5 mm
(- 4,5 mm)

+ 2 mm
(- 5 mm)

+ 1,5 mm
(- 5,5 mm)

+ 1 mm
(- 6 mm)

Ja, wij kunnen op maat zagen en cnc bewerkingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Buitengewoon compleet

Webdesign Applepie © Verhees Products