Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Bijzondere tijden voor de grondstoffenmarkt

U heeft het de afgelopen dagen vast voorbij zien komen in het nieuws: de Nederlandse economie is uit de recessie geklommen. De wereldeconomie zit zelfs in een flinke groei! Goed nieuws voor veel bedrijven. Het gevolg is echter, mede door de corona-epidemie, dat grondstoffen schaars zijn en dat de prijzen van hout, metalen en kunststoffen blijven stijgen. Deze prijsstijgingen raken ook een deel van onze producten. Wij kunnen helaas niet anders dan deze doorberekenen.

Vraag gerust naar de actuele prijzen Wij blijven knokken om de grondstoffen scherp in te kopen. Met maar één reden: de productprijzen scherp houden voor u. Toch kan het zijn dat ook voor u de prijs is gestegen. Wilt u niet voor verrassingen komen staan? Vraag dan gerust een nieuwe offerte aan, met de actuele prijzen.

Productie: op voorraad of alternatief Grondstoffen worden niet alleen duurder, ze worden ook schaarser. Gelukkig hebben we op tijd voldoende grondstoffen ingekocht. Daardoor kunnen wij nog steeds redelijk snel producten uitleveren. Op sommige producten zit wel een langere levertijd. Als dat het geval is, denken we graag met u mee en komen we waar mogelijk met een alternatief.

Heeft u vragen of wilt u graag weten wat de gevolgen zijn voor de producten die u afneemt? Bel of mail ons dan gerust, we helpen u graag verder.

Buitengewoon compleet

Webdesign Applepie © Verhees Products