Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Fietsrondje Ons Deurne

Kort geleden hebben wij de nieuwe bordjes mogen leveren voor de fietsroute van de stichting Vriendenkring Ons-Deurne die ruim 20 jaar geleden al is opgezet. Zij hadden de behoefte aan nieuwe bordjes met een eigen ontwerp. Uiteraard is dit bij VERHEES mogelijk! Inmiddels is het nieuwe ontwerp voor de fietsroute gepresenteerd. 

De totale route is 68 km en voorziet ook in een verkorte route van 28km. De route is uitgezet op Deurnes grondgebied, wat betekent dat de route start op de markt in Deurne en verder gaat door alle kerkdorpen en veel fraaie stukken natuur van de gemeente Deurne. De route gaat langs mooir bezienswaardigheden en stopplaatsen met bijbehorende terrassen. Op de flyer van de VVV staan natuurlijk ook de e-bike punten aangegeven indien er behoefte voor bestaat. Elk jaar in juni organiseert Vriendenkring Ons-Deurne een fietstocht via deze aangegeven route voor hun leden met aansluitend een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Zie ook op de website van Ons-Deurne: Fietsrondje ons Deurne.

 

Buitengewoon compleet

Webdesign Applepie © Verhees Products