Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Nieuw: afwateringsbalken van 100% gerecycled kunststof

Afwateringsbalk gerecycled kunststof

Met trots presenteren wij ons nieuwste product: 100% gerecyclede kunststof afwateringsbalken. De afwateringsbalken zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Deze innovatieve funderingsoplossing is ontwikkeld met duurzaamheid en efficiëntie in het achterhoofd, en biedt bescherming voor uw blokhut of tuinhuis tegen vocht en houtrot.

Onze stevige en duurzame funderingsbalken zorgen ervoor dat uw blokhut of tuinhuis niet direct in contact komt met de vochtige ondergrond. Dankzij het unieke afwateringsprofiel blijft er geen water onder de constructie staan, wat de kans op houtrot aanzienlijk verkleint. Dit maakt onze afwateringsbalken niet alleen een duurzame keuze, maar ook een slimme investering voor de lange termijn.

Circulaire en duurzame oplossing

Bij VERHEES PRODUCTS hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Daarom zijn onze funderingsbalken volledig gemaakt van gerecycled kunststof. Bovendien hebben wij een circulair model geïmplementeerd: aan het einde van hun levenscyclus kunt u de balken aan ons terugsturen. Wij verwerken deze producten dan opnieuw tot grondstof voor de productie van nieuwe funderingsbalken of andere kunststofproducten. Op deze manier helpen wij actief mee aan het verminderen van afval en dragen wij bij aan een circulaire economie.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze 100% gerecyclede kunststof afwateringsbalken of wilt u meer weten over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Buitengewoon compleet

Webdesign Applepie © Verhees Products