Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Zittingen voor recreatiegebied De Gavers

In samenwerking met Bio Bound hebben we houten zittingen vervaardigd voor recreatiegebied De Gavers. Dit recreatiegebied staat bekend om zijn adembenemende landschap en diverse recreatiemogelijkheden, en de speeltuin is een favoriete bestemming voor gezinnen met kinderen.

Samen met Bio Bound hebben we gewerkt aan het realiseren van houten zittingen voor op de betonnen zitranden. Voor dit project hebben we 14 'Gavers' met rugleuning en 12 'Gavers' zonder rugleuning geleverd. Deze zitbanken zijn vervaardigd met een stevig metalen frame dat eerst verzinkt is en vervolgens voorzien van een dubbele poedercoating. We hebben voldaan aan de speciale eisen van de klant door gebruik te maken van thermisch verduurzaamd essenhout. Dit duurzame materiaal zorgt ervoor dat de houtproducten voldoen aan de hoogste duurzaamheidsklassen.

We zijn trots op het resultaat van ons werk bij Provinciaal domein De Gavers en kijken uit naar meer duurzame samenwerkingen.

Buitengewoon compleet

Webdesign Applepie © Verhees Products