Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Trotse partner van
NL Greenlabel

Sinds 1 september is VERHEES PRODUCTS partner van NL Greenlabel. En dat is niet voor niets. Duurzaamheid is hét uitgangspunt van ons bedrijf. Wij houden ons bezig met het (her)inrichten van de openbare ruimte, met duurzame oplossingen en gerecyclede materialen. Meetbaarheid vinden we daarbij belangrijk. NL Greenlabel staat voor een meetbaar duurzame leefomgeving, dus onze visies vullen elkaar feilloos aan. Op naar een levende en duurzame buitenruimte!

Over NL Greenlabel
NL Greenlabel bestaat uit een breed partnernetwerk van organisaties die zich actief inzetten om onze leefomgeving groener, gezonder en klimaatadaptiever te maken. Samen werken zij hard aan een biodivers Nederland waarin mens en natuur in balans zijn. NL Greenlabel is in 2011 opgericht door groenvisionair en tuin- en landschapsontwerper Nico Wissing en tv-presentator Lodewijk Hoekstra.

Vruchtbare samenwerking
Een groene buitenruimte met aandacht voor biodiversiteit en klimaat past perfect bij de kernwaarden en doelen van VERHEES PRODUCTS. We zijn dan ook trots dat we zijn aangesloten bij dit groene initiatief. Bij de ontwikkeling van de buitenruimte worden vaak ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid gesteld, zo ook door ons. Dankzij advies en labeling helpt NL Greenlabel om deze doelen gedurende het proces te realiseren en te borgen. Daarnaast zorgt de verbinding met andere organisaties voor meer innovatiekracht. Als partners kunnen we veel voor elkaar betekenen en samenwerken aan een duurzamere wereld!

Laat je inspireren!
Benieuwd hoe VERHEES PRODUCTS jouw leefomgeving kan verduurzamen? Neem dan contact met ons op.
Meer informatie over NL Greenlabel? Kijk op www.nlgreenlabel.nl.

Buitengewoon compleet

Webdesign Applepie © Verhees Products